ArduinoIHC now in library manger

The ArduinoIHC library for creating IHC in- and out-put modules is now included in the Arduino Library manager. This mean you can install and update through the Library Manager within the arduino IDE.

If you have previously downloaded the library and installed manually, you should remove it and install it through the Library manager. This makes it easier to get updates in the future.

If you prefer to do it manually you can always get the latest version here:

https://github.com/dingusdk/ArduinoIHC

Here is the original post about ArduinoIHC (It is in Danish – use google translate)

2 responses to “ArduinoIHC now in library manger”

 1. Anders Bo Falkensten says:

  Hej Jens.. Det lyser saft´susende spændene med at koble arduinoen sammen med IHC. Men forstår jeg det korrekt at man “”selv kan lave sine ind og output”” moduler ?
  Jeg har rodet en del med arduinoen m.m. og IHC´en ( er selv elektriker , og hobby elektroniker )
  det er muligt at jeg er lidt tung i betrækket, men jeg kunne godt ønske mig lidt mere en ad en lille guide til tilslutning af div. klemmer samt indgang på ardiunoen.. Det kan også ske at jeg har misforstået noget.. Tak og god jul. Mvh.

  • Jens says:

   Hej Anders – Jeg går udfra du ikke har set mit første post om Arduino IHC, så jeg har sat et link ind til det ovenfor. Som udgang på Arduino kan du bruge en vilkårlig GPIO, som indgang er det lidt mere besværligt fordi det skal være en indgang som der kan tilknyttess et interrupt, og det afhænger bla. af hvilken Arduino model du bruger. GPIO 2 og 3 skulle virke på alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *